Workshop 24 maart 2018

Capoeira workshop

capoeira workshopOp zaterdag 24 maart 2018 organiseert capoeiraschool Den Haag een capoeira workshop. Speciale gast is Mestre Marreta, één van de mestres van onze groep. Om 11.30 gaat de zaal open en van 12 tot 4 uur ’s middags kan je volop nieuwe technieken leren en met andere capoeirista’s spelen om beter te worden én een leuke middag te hebben.

Iedereen is welkom, of je nu net met capoeira begint of al vele jaren speelt. Mestre Marreta verzorgt een les van 1,5 uur. Daarnaast is er les in capoeiramuziek en natuurlijk is er genoeg tijd om capoeira te spelen in de roda: zowel voor kinderen als volwassenen.

De workshop is in onze vaste trainingslocatie in het Sint Maartenscollege in Voorburg. Klik hier voor details over de locatie en route.

Over Mestre Marreta

mestre marreta

Mestre Marreta begon in 1976 met capoeira in Montes Claros (Brazilië). Hij kreeg eerst les van professor Baiano en later van Mestre Carne de Cobra. Sinds zijn zestiende in Marreta docent. Als één van de eersten, ging hij in Europa capoeirales geven. Via Portugal, Frankrijk en Duitsland kwam hij uiteindelijk in Amsterdam terecht.

In Amsterdam organiseert hij, samen met Mestre Samara, jaarlijks met Pasen één van de grootste caspoeira evenementen van Europa. Maretta is regelmatig in Brazilië om les te geven en te werken aan zijn sociale projecten en ecologische boerderij ‘Fazenda Mandacarú’.

Reacties gesloten.