Locatie

Er zijn lessen op locaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag centrum. Het Sint Maartenscollege en de Novum-Maartenshal liggen vlak bij elkaar.

Sint Maartenscollege

De lessen voor volwassenen op woensdag zijn in de gymzaal van het Sint-Maartenscollege in Voorburg. De ingang van de gymzalen is aan de achterzijde: Louis Couperusstraat. We trainen in de bovenste gymzaal.
Ingang gymzaal Sint MaartenscollegeDe ingang van de gymzalen bevindt zich naast de dubbele grijs-blauwe deuren. Als de deur dicht is, moet je even bellen.

Novum-Maartenshal

Alle kinderlessen en de volwassenen-les op vrijdag zijn in de Novum-Maartenshal in Voorburg. De ingang is aan de Marcellus Emantslaan 2a.

Openbaar vervoerIngang Novum Maartenshal

Het Sint Maartenscollege en de Novum-Maartenshal zijn goed bereikbaar met tram of bus. Vanaf de halte van tram 2 aan de Mgr. van der Steenlaan is het 5 minuten lopen naar de zaal. Bus 23 en 28 stoppen ook op deze halte én op het Koningin Julianaplein wat nog dichterbij is

Auto

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid rondom het Sint Maartenscollege en de Novum-Maartenshal.

Koorenhuis Den Haag

Op maandagen is er training voor volwassenen in het Koorenhuis in Den Haag. Het Koorenhuis is in het centrum van Den Haag aan de Prinsengracht 27.

KoorenhuisOpenbaar vervoer

De bus- en tramhalte Grote Markt (tram 2, 3, 4 en 6 en bus 25) ligt vlakbij het Koorenhuis. Vanaf daar is het nog geen twee minuten lopen.

Auto

De auto is minder praktisch in het centrum maar er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand van het Koorenhuis: Qpark Grote Markt, Qpark Lutherse Burgwal en Qpark City Parking.

Reacties gesloten.