Disclaimer

Disclaimer

Dit is de disclaimer voor de website capoeiraschooldenhaag.nl met allerlei saaie juridisch getinte teksten. Waar het op neerkomt is dat we niet aansprakelijk zijn als er een foutje op de site staat en dat het auteursrecht bij ons ligt. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met deze disclaimer.

Aanpassingen

capoeiraschooldenhaag.nl kan wijzigingen aanbrengen op de site, waaronder begrepen pagina’s of onderdelen verwijderen, zonder een melding vooraf.

Aansprakelijkheid

capoeiraschooldenhaag.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijk onjuiste informatie op de site en eventuele gevolgen van die onjuiste informatie. De site geeft zo actueel en duidelijk mogelijke informatie over activiteiten van Capoeiraschool Den Haag, maar is niet aansprakelijk voor mogelijk verouderde of onjuiste informatie. De niet-aansprakelijkheid geldt ook mogelijk onjuiste informatie op websites waarnaar deze site linkt. Capoeiraschooldenhaag.nl stelt alles in het werk om alle informatie juist te vermelden. Fouten en onjuistheden kunnen te allen tijden gemeld worden via onze contactpagina.

Auteursrecht

Het auteursrecht van alle inhoud en teksten op de website capoeiraschooldenhaag.nl ligt bij capoeiraschooldenhaag.nl. Het overnemen van teksten, afbeeldingen en/of pagina’s van de website is niet toegestaan. Uitzondering hierop zijn gevallen waarin voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend of individuele gevallen waarin duidelijk anders aangegeven is op de website.
Logo Capoeiraschool Den Haag

Scroll naar boven