Leskosten en betaling

Leskosten en betaling

Een proefles is gratis en vrijblijvend. Als je vaker wil komen trainen, moet je je inschrijven en per maand betalen. We bieden twee opties:

  • 35 euro voor 1 les per week
  • 45 euro voor 2 lessen per week

Je betaalt vooraf, uiterlijk de 7e van de maand, op het rekeningnummer hieronder. Je kan zelf kiezen op welke dag(en) je komt. Wisselen van dag is natuurlijk geen probleem. Om de betalingen te kunnen administreren, moet je inschrijven via het inschrijfformulier onder aan deze pagina. Start je na de 15e van een maand? Dan betaal je de halve prijs voor die maand.

Schoolvakanties en lesuitval

Voor de kinderlessen is er in de schoolvakanties geen les. De volwassenen gaan bij voldoende animo in overleg door. In sommige maanden bieden we dus minder lessen maar de betaling loopt door. Voor volwassenen zorgen dat er iedere maand minimaal 6 lessen zijn waar je heen kan. Juli en augustus gelden samen als één maand.

Rekeningnummer voor betaling

De kosten voor de lessen moeten overgemaakt worden naar:

NL91 INGB 0671 9862 52
(D. Pereira dos Santos)

Zet in de mededelingen je (voor)naam of apellido en de maand waarvoor je betaalt.

Inschrijfformulier

Met het formulier hieronder kan je je inschrijven. Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken de informatie alleen voor het administreren van de betalingen en communicatie daarover. Heel incidenteel zullen we je e-mail gebruiken om informatie te sturen die niet goed via de WhatsApp-groep te delen is.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Vermeld deze bij de betaling
Voor WhatsApp-groep
Betalingsinformatie
Capoeiraschool Den Haag
Scroll naar boven